Hodnocení obchodu

4,8 16 hodnocení
5
13x
4
3x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
LK Avatar autora Lenka Kalabišková | 4.10.2022
Komunikace s obchodem i dodavatelem byla bezproblémová, rychlé dodání.
MH Avatar autora MiIan Hora | 10.6.2022
Reakce po zaslání objednávky byla ze strany obchodu osobní, kdy balo telefonicky projednáno upřesnění a následně probběhlo bezproblémové dodání zboží. Clekový průběh zakázky hodnotím jako velmi profesionální. Milan Hora
Avatar autora Jiří Šulc | 15.5.2022
Jsem velmi spokojen,rychlost a ochota vyřízení zakázky byla přímo ukázková
Avatar autora | 29.1.2021
Skvěla spolupráce, milí o ochotný personál
Avatar autora | 11.5.2020
Vřelý přístup a rychlá komunikace/dodání
Avatar autora | 6.12.2019
+ komunikace
- musel jsem objednat jiný typ sušáku, co jsem chtěl neměli

Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 18.1.2019
+ Dobrý výběr,orientace v nabídce snadná,dodaní rychlé.

Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaši zpětnou vazbu.
Avatar autora | 16.2.2018
+ vstřícnost a ochota prodejce (vše řešeno po telefonu)
+ rychlé zajištění zboží u výrobce a naskladnění na prodejnu
+ skvělé ceny

Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, moc Vám děkujeme za hodnocení. Jsme rádi, že jste byl se vším u nás plně spokojen.
Avatar autora | 21.9.2017
+ Váží si zákazníka, byť jde o malou objednávku
+ Ochotný a vstřícný personál
+ Rozumné ceny
+ Termín dodání pro ně není prázdné slovo
+ Výborný sortiment, alternativy pro daný typ zboží

Skvělé! Doporučuji na 100%. Profesionálové se vstřícným jednáním a ochotou. Sice první zkušenost, ale věřím, že drží svůj standard velmi vysoko.
Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za detailní hodnocení našeho eshopu. Těší nás, že jste byl spokojen s naší nabídkou i službami.
Avatar autora | 6.6.2016
+ přehlednost, dobrá cena, variabilní výběr
- žádné

komunikace, vstřícnost, informovanost
Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 7.5.2016
+ přehled a kvalitní sortiment
- nevim

přehled kvalitních výrobků
Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení. Ano, v našem eshopu i koupelnovém studiu nabízíme pouze kvalitní a ověřené značky.
Avatar autora | 18.12.2015
+ Výborná domluva

Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše hodnocení.
Avatar autora | 31.10.2015
+ Osobni jednani, odborna rada a pomoc
- Nema

Doporucuji
Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaší zpětnou vazbu. Ano, vždy se snažíme zákazníkům poradit.
Avatar autora | 29.4.2015
+ doprava zdarma
+ slevy
+ rychlost dodání
+ poradí a pomohou s výběrem a příslušenstvím

Moc si vážím Vaší pomoci s výběrem zboží a oceńuji dopravu zdarma i možnost vyzvednutí v prodejně. Děkuji za bleskové doručení, žebřík už máme nainstalovaný a je super. Rozhodně doporučuji!
Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme za Vaše detailní hodnocení. Jsme rádi, že jste byl/a u nás plně spokojen/á.
Avatar autora | 10.12.2014
Obchod byl vybrán z důvodu specifického požadavku na provedení výrobku. Obchod nabízí velmi široký sortiment (kvalitního) zboží. Kupující si musí předem ujasnit, oč mu jde, aby si vybral a příp.objednal i díly, potřebné pro zprovoznění nebo aby kozultoval "na úrovni" s prodávajícím v obchodě, neboť se často jedná o drahé věci. Doporučuji s předběžnou přípravou.
Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu. Ano, pokud si zákazník není jistý, jaký typ otopného tělesa či příslušenství se hodí, rádi s výběrem poradíme osobně u nás v koupelnovém studiu.
Avatar autora | 22.4.2014
- Nepříjemná obsluha, která se zrovna nepředře
- Špatná dopravní dostupnost

Co se týká zboží, tak vše v pořádku, ale obsluha neochotná a nepříjemná. Při objednávce přímo na prodejně je vše o 15% dražší, protože pán se musí zvednout od kafe a věnovat se vám.
Avatar autora (Administrátor) 6.10.2022
Mrzí nás Vaše nespokojenost, cena zboží v eshopu je postavena jiným způsobem, než v kamenném obchodě, resp. koupelnovém studiu. Co se týče dopravní dostupnosti, tu nemůžeme ovlivnit. V současnosti probíhá ve Vršovicích dlouhodobá rekonstrukce ulic i chodníků, což sebou přináší řadu omezení. Pro svoje zákazníky máme vyhrazené parkovací stání, před prodejnou. ing. Richard Novák - jednatel
16 položek celkem
Zpět do obchodu